03.11.2015 19:53

Cocu kiest voor Maher, Hendrix op de bank

Een meer dan belangrijke wedstrijd staat dinsdagavond op het programma voor PSV. De Eindhovenaren spelen in de vierde groepswedstrijd van de Champions League thuis tegen VfL Wolfsburg. Phillip Cocu kiest op het middenveld voor Adam Maher, die Jorrit Hendrix op de bank houdt.

De twee spelverdelers wisselen elkaar regelmatig af in de basisopstelling, zo ook nu. Hendrix speelde in het knotsgekke duel met De Graafschap nog de volledige wedstrijd, Maher krijgt nu een kans. Verder is de basisopstelling van PSV ongewijzigd. Dit betekent dat Jürgen Locadia opnieuw de linksbuiten is, vanwege het ontbreken van Maxime Lestiënne.

Bij VfL Wolfsburg staat Bas Dost in de spits. De Nederlander begon in de vorige wedstrijd van de Duitsers, in de Bundesliga tegen Bayer Leverkusen, nog op de bank, maar mag in dit belangrijke duel wel beginnen van trainer Dieter Hecking. Andere bekende namen in de opstelling van VfL Wolfsburg zijn Naldo, Luiz Gustavo en André Schürrle. Centrumverdediger Dante zit op de bank.

De wedstrijd is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner