29.11.2016 19:38

Galatasaray staat open voor vertrek Sneijder

Wesley Sneijder in actie voor Galatasaray. De Turkse topclub neemt het op tegen Antalyaspor. (02-10-2016)
Wesley Sneijder in actie voor Galatasaray. De Turkse topclub neemt het op tegen Antalyaspor. (02-10-2016)

Het contract van Wesley Sneijder bij Galatasaray loopt nog door tot medio 2018, maar de Turkse topclub lijkt open te staan voor een vertrek van de 32-jarige middenvelder. Ieder binnenkomend bod zal serieus in overweging worden genomen.

Cenk Ergün, de sportief directeur van Galatasaray, heeft dinsdag laten weten dat een vertrek van Sneijder tot de mogelijkheden behoort. "Ik lees de laatste tijd veel over Wesley. Ik begrijp dat een speler van zijn statuur gewild is bij heel veel clubs, over de hele wereld", vertelt Ergün in gesprek met TMW Radio.

"Op dit moment is hij tevreden over zijn verblijf bij Galatasaray. Dat gevoel is wederzijds", vervolgt de bestuurder van de Turkse topclub, die aangeeft dat bij een goed bod een transfer naar een andere club goed mogelijk is. "Je weet nooit wat er gebeurt als de deuren van de transfermarkt weer open gaan. Als er een bod komt, gaan we dat natuurlijk serieus bekijken."

Sneijder speelt sinds januari 2013 in dienst van Galatasaray, nadat hij vertrok bij Internazionale. De afgelopen tijd wordt de aanvoerder van Oranje nadrukkelijk in verband gebracht met diverse clubs. De oud-speler van Ajax en Real Madrid zou naar de Verenigde Staten kunnen en ook clubs uit China zijn naar verluidt geïnteresseerd. Sneijder speelde dit seizoen tien wedstrijden in het shirt van Galatasaray en kwam daarin eenmaal tot scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner